Heugemermolenstraat 32 Maastricht 06 51244433

info@jvandermostmozaiek.nl

Cursus en workshop

Basiscursus

De basiscursus bestaat uit 4 lessen van 2,5 uur. Je begint met het leren van de technieken. Je maak je eigen ontwerp voor een werkstuk, bijv. een schilderijtje, spiegellijst of schaal. Alle materialen zijn aanwezig. 

Kosten: € 65,- inclusief alle materialen, koffie en thee.

 

Vervolgcursus

Als vervolg op de cursus of een workshop kan je wekelijks deelnemen aan de mozaïekavonden/middagen. Je kunt dan onder begeleiding gebruik maken van het aanwezige materiaal, elkaar inspireren en nieuwe ideeën opdoen.
Kosten: € 15,- per avond of 4-rittenkaart voor € 55,- exclusief ondergrond, inclusief alle mozaïek materialen, koffie en thee.

 

DagWorkshop

In één dag maak je een prachtig werkstuk, zoals een schaal, schilderij een bol. Je leert deze dag de basistechniek, patronen overbrengen, knippen, snijden en nog veel meer! Na een goede instructie kan iedereen op zijn of haar manier aan de slag. Ervaring is niet nodig. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. Als je wilt kun je zelf een voorwerp meenemen om op te mozaïeken. Als je dit in een dag af wilt hebben kan het beter niet groter zijn dan ongeveer 30 bij 30 cm.
Kosten: € 65,- pp inclusief alle materialen, koffie, thee en soep.

 

AvondWorshop

Het is ook mogelijk om in één avond een prachtig werkstuk te maken.
Kosten: € 35,- pp inclusief alle materialen, koffie en thee.

 

Groepsuitjes

Mozaïeken is een ideale activiteit voor een personeelsuitje, een dagje uit met vriendinnen, een verjaardag ect. Je bent lekker creatief bezig met elkaar. Ieder kan voor zichzelf iets maken of samen een groter werkstuk, dat je een mooie plek kunt geven op de werkvloer, of cadeau kunt doen aan de jarige. Ook als gezin kun je gezamenlijk een werkstuk maken voor in de tuin of in huis.
Kosten: € 65,- pp inclusief alle materialen, koffie, thee en soep.

 

Kinderfeestjes

Kinderen zijn vaak dol op knutselen. In een middag kan je met stukjes tegel, kralen en glassteentjes een kleurrijk mozaïekwerkstuk maken.
Een ideale activiteit voor een verjaardagsfeest. De kinderen hebben een gezellige middag en gaan met mooie creaties naar huis.
Kosten: € 12,50 pp, inclusief alle materialen, limonade en wat lekkers.

 

De data van een cursus of workshop zijn in overleg te bepalen en er kan op elk moment gestart of ingesprongen worden . Bel of stuur een email als je interesse hebt:

06 51244433 of info@jvandermostmozaiek.nl

Get Adobe Flash player